ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

VERACITY_LOGO

 

 

Μη επεμβατικός προγεννητικός ελεγχος νέας γενιάς

Ασφάλεια. Αξιοπιστία. Προσιτή Τιμή

Σε τι αναφέρεται ένα μη επεμβατικό προγεννητικό τεστ (NIPT);

Το NIPT αναφέρεται σε οποιοδήποτε μη επεμβατικό προγεννητικό (πριν την γέννηση)  έλεγχο, όπου στόχο έχει την ανάλυση του DNA (μητρικού και εμβρυικού), το οποίο απομονώνεται  από το αίμα της μητέρας, για την ανίχνευση συγκεκριμένων γενετικών διαταραχών του εμβρύου, όπως το σύνδρομο Down.

Τι είναι το VERACITY;

Το VERACITYείναι ο μη επεμβατικός προγεννητικός έλεγχος νέας γενιάς ο οποίος μπορεί να ανιχνεύσει με υψηλή ακρίβεια κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης τις τρείς  πιο συχνές γενετικές ανωμαλίες του εμβρύου, που είναι  τα σύνδρομα Down, Edwards και το Patau, καθώς και σύνδρομα που αφορούν ανευπλοϊδίες των φυλετικών χρωμοσωμάτων X και Y. Το VERACITY παρέχει επίσης, την δυνατότητα προσδιορισμού του φύλου του εμβρύου.

Γιατί το VERACITY είναι σημαντικό για μένα?

Πριν την εφαρμογή των ΝΙPT, ο έλεγχος για την πιθανή παρουσία του συνδρόμου Down γινόταν είτε μέσω υπερηχογραφήματος σε συνδυασμό με άλλες εργαστηριακές δοκιμές που έχουν χαμηλό ποσοστό ακρίβειας (~80%), είτε μέσω της εφαρμογής υψηλής ακρίβειας προγεννητικών διαγνωστικών τεστ χρησιμοποιώντας επεμβατικές μεθόδους (όπως αμνιοπαρακέντηση για λήψη αμνιακού υγρού ή λήψη χοριακών λαχνών (CVS)), με κίνδυνο αποβολής του εμβρύου. Το VERACITY είναι μη επεμβατικός προγεννητικός έλεγχος νέας γενιάς που προσδίδει  σημαντικά μεγαλύτερη ακρίβεια (>99%) και δεν φέρει κανένα κίνδυνο αποβολής του εμβρύου.

Γιατί να επιλέξω το Veracity;

Το Veracity, είναι από τα πιο ασφαλή, αξιόπιστα και προσιτά μη επεμβατικά προγεννητικά τέστ που είναι διαθέσιμα σήμερα στον κόσμο, προσφέροντας ταυτόχρονα τον πιο ασφαλή τρόπο ελέγχου του εμβρύου κατά την κύηση με μια απλή αιμοληψία. Το Veracity, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μονή, δίδυμη και τρίδυμη κύηση μετά την 10η εβδομάδα, αλλά και σε εγκυμοσύνες που προέκυψαν από εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF). Κλινικές μελετες εχουν επικυρώσει την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων και καταδεικνύουν την υπεροχη του Veracity σε σχέση με άλλα μη επεμβατικά προγεννητικά τέστ. Το VERACITY χαρακτηρίζεται από πολύ υψηλή ακρίβεια (>99%),  παρέχει γρήγορο αποτέλεσμα, και είναι πολύ προσιτό λόγω του χαμηλού του κόστους. Το  Veracity είναι απόλυτα ασφαλές τόσο για τη μητέρα όσο και για το έμβρυο.

Πώς μπορώ να κάνω το Veracity;

Για να κάνετε το  Veracity αρκεί μια απλή αιμοληψία, η οποία μπορεί να διευθετηθεί από τον ιατρό σας.